Studio

Perry TjuvholmenKlipp tekninsk, tilpasset klipper etter ønske og forutsetninger. Vask inkludert og styling etter eget ønske. Prisforskjell på tørk og føn. Vi klipper også skjegg. Pris fra kr 685,- til 1000,-. Fullskjegg kr 355,-.

Farger og striper vi har alle fargeprodukter til å utføre din ønskede fargebehandling. Foliestriper og andre teknikker med høy kvalitet. Farge fra kr 895,- og striper fra kr 1.235,-.

Oppsett, frisyreforming og bruder vi har kreative, kompetente frisører som utfører alt av festlig styling og oppsett. Her går prisen på tid, fra kr 535,-( krøller og styling ) oppsett kr 1095,- (timespris.) Pris på brud, kommer veldig ann på hva som skal gjøres, men kr 5.485,- er utgangspunktet som inkluder prøvetime og makeup. Vi har også fått en ny behandling som kalles Kvikkfix, som er en 5-15 min styling på nyvasket hår, til kr 350,-

Permanenter antipermanent, volum eller strukturbehandling. Vi utfører på hele, eller deler av håret. Kan også anbefales på verver og andre vanskelige partier. Priser varierer litt fra type permanentvæske og varighet – fra kr 1.175,-.

Barneklipp pris kr 525,-.

Extension punkt extension i en rekke farger fra So cap. 100% menneske hår. Kom innom for fargevalg i forkant av timen. Vi bestiller også opp klips extension etter ønske.

Pris er varierende etter antall punkter og lengde på håret. Stykk pris pr. punkt kr 160,-, volum ca. kr 7.455,- og fullt hode med full lengde ca. kr 14.920,-. Klipp med tilpasning til eget hår er inkludert i prisen.

Kurbehandlinger vi har stort utvalg av kurer til damer og menn. Hodebundsmassasje med kur i damp er å anbefale, for avslapning fra en stressende hverdag. Vi har også kurer som stimulerer hodebunden. Pris fra kr 500,-.

Vipper og bryn vi farger og former bryn.Pris vippefarge kr 410,- bryn kr 215,-. Vipper og bryn kr 535,-. Napping av bryn kr 160,-.

Makeup til fest og brud kr 685,-.

Brud i år?Perry Tjuvholmen har egen vip avdeling som er med på å gi deg det lille ekstra på den store dagen!

Brud i år?

Vi har alle produkter fra Wella- Sebastian, Sasson, SP, Wella care og Wella styling. I tillegg fargeprodukter som Color fresh og Color touch til hjemmebruk.

Har også spesialserien Nisim og Nioxin for hår og hodebunnsproblemer.

Prisen på produktene er veiledene fra leverandør.