Grønne Produkter

I dag presenterer vi vår fremtidsvisjon og  planer for 2020.

Barn demonstrerer, og miljøet rundt oss er i endring,  så vi tenker at  tiden er inne for å ta det på alvor, og blir med å bidra til en bedre klode.

Jeg har tenkt på dette en stund, vi har sjekket godt, undersøkt og planlagt- og nå har vi kommet frem til at  vi skal sertifisere oss og bli grønnere. Ikke helt Grønn salong enda, da noen av fargene vi bruker fortsatt har noen kjemikaler som ikke er på positivlisten, selv om de fleste er. Dette har med pigmenter å gjøre, men forskers på, og wella sier selv de er blant de mest miljøvennlige alternativene, så vi er glade over å fortsette med det flotte fullfargehuset .

Det å bli grønnere er bedre for alle, miljøet, kundene vår og oss som jobber. Vi har alltid vært opptatt av kildesortering og annen HMS, så det å bli sertifisert Miljøfyrtårnbedrift er ikke en stor sak. Men viktig å få frem, så vi kan bidra til at flere blir bevisst.

Fordi det er nettopp det, det hele handler om.  Ja lille Norge er lite, men skjønnhetsindustrien er stor, og Skandinavia er så poppis om dagen. Så vi som forbrukere kan gjøre en forskjell, ved å velge grønt.

Vi har i alle år vært opptatt av kvalitet, vi har hatt gode samarbeidspartnere og alltid hatt gode produkter å jobbe med. 

Da jeg la frem ideen min, ble noen først litt skeptisk nettopp pga. kvaliteten, men da det nå er kommet 100% veganske salongprodukter som gjør det enklere å velge miljøvennlig uten kompromiss på kvalitet, ble valget lett.

For noen år siden hadde jeg et stort ønske om å lage en egen serie. En enkel, delikat, miljøvennlig serie.  Jeg er så lei av så store serier, det er måte på hvor stor forskjell det er, og alle produkter i dag er bra, om en velger riktig til sitt hår.

Så min ide, var at de skulle være gode nok til å ikke måtte ha for mange, plasten skulle være nedbrytbar, resurkulert osv.

Men så…

Nå har vi prøvd en som ligner, men enda mer gjennomtenkt enn det jeg hadde tenkt.  Fabrikken har solcellepanel, vannet renses, de har frisørprodukter som gjør at hår tørker fortere og  sparer strøm,  flere varianter av tørr sjampoer som sparer vann.

Genialt.  

Fordi det er sånn man når flere, ikke å be folk slutte å føne, men få de til å føne kortere. De mest ekstreme er jo allerede langt foran oss, men nå har vi et alternativ til alle også.

Det som er gledelig er at når man forteller om det som skal skje, kommer det frem mange nye alternativer fra flere leverandører. Alle skjønner at det går denne veien.

Vi skal ikke ha grønne produkter for å ikke ha grønne produkter for å ra fler iallefall lt. Vi må tut på håret.en produkter som gjør at hår tørker fortere(sparer strøm fp  ha et alternativ til  –  grønn er det eneste alternativet. 

Vi ønsker å bidra, med kvalitet og kunnskap, og håper du ønsker det samme. Vi vil fremstå som konsulenter og skal veilede deg til å ta det riktige valget. Nemlig grønn styling.

Som dere skjønner har vi testet ut produkter, og blitt informert om mer som kommer, men er det noen som har gode ideer, tips og informasjon, ta gjerne kontakt. Vi vil så klart prøve å ha de beste alternativene.

Send mail til camilla@perry.no eller skriv på instagram/facebook