Studio

Perry TjuvholmenKlipp tekninsk, tilpasset klipper etter ønske og forutsetninger. Vask inkludert og styling etter eget ønske. Prisforskjell på tørk og føn. Vi klipper også skjegg. Pris fra kr 760,- til 1140,-. Fullskjegg kr 395,-. Maskinklipp fra kr.295,-

Farger og striper vi har alle fargeprodukter til å utføre din ønskede fargebehandling. Foliestriper og andre teknikker med høy kvalitet. Farge fra kr 1000,- og striper fra kr 1.375,-.

Oppsett, frisyreforming og bruder vi har kreative, kompetente frisører som utfører alt av festlig styling og oppsett. Her går prisen på tid, fra kr 595,-( krøller og styling ) oppsett kr 1220,- (timespris.) Pris på brud, kommer veldig ann på hva som skal gjøres, men kr 6.105,- er utgangspunktet som inkluder prøvetime og makeup. Vi har også fått en ny behandling som kalles Kvikkfix, som er en 5-15 min styling på nyvasket hår, til kr 390,-

Permanenter antipermanent, volum eller strukturbehandling. Vi utfører på hele, eller deler av håret. Kan også anbefales på verver og andre vanskelige partier. Priser varierer litt fra type permanentvæske og varighet – fra kr 1.305,-.

Barneklipp pris kr 585,-.

Extension punkt extension i en rekke farger fra So cap. 100% menneske hår. Kom innom for fargevalg i forkant av timen. Vi bestiller også opp klips extension etter ønske.

Pris er varierende etter antall punkter og lengde på håret. Stykk pris pr. punkt kr 180,-, volum ca. kr 8.295,- og fullt hode med full lengde ca. kr 16.605,-. Klipp med tilpasning til eget hår er inkludert i prisen.

Kurbehandlinger vi har stort utvalg av kurer til damer og menn. Hodebundsmassasje med kur i damp er å anbefale, for avslapning fra en stressende hverdag. Vi har også kurer som stimulerer hodebunden. Pris fra kr 555,-.

Vipper og bryn vi farger og former bryn.Pris vippefarge kr 455,- bryn kr 235,-. Vipper og bryn kr 595,-. Napping av bryn kr 180,-.

Makeup til fest og brud kr 760,-.

Nanokeratin glattende og gjennopprettende behandling til håret. Fjerner brus opptil 6 mnd. Finnes i fler varianter, og er veldig mild. Passer til gravide og barn også. Pris fra kr. 2995,-

Wellaplex en behandling man kan putte i kjemiske behandlinger for å lage den mer skånsom. Behandlingen trenger lengre inn i skjellaget og beskytter mer. Kan brukes som kur også, i ettertid av behandling og hjemme. Fra kr. 390,-


Perry Tjuvholmen har egen vip avdeling som er med på å gi deg det lille ekstra på den store dagen!


Vi har  produkter fra Wella- Sebastian, Sasson, System professional ( ny serie med kodeformel for riktig produktvalg), noe Wella care og Eimi styling. I tillegg fargeprodukter som Color fresh og Color touch til hjemmebruk.

Har også spesialserien Nisim og Nioxin for hår og hodebunnsproblemer og Ghd stylingjern

Prisen på produktene er veiledene fra leverandør.